Η τοιχογραφία του ποδοσφαιριστή θρύλου των Blyth Spartans, Robbie Dale ολοκληρώθηκε!

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πριν από 2 εβδομάδες (γύρω στις 13 Μαΐου 2021) για την τοιχογραφία του ποδοσφαιριστή θρύλου των Blyth Spartans, Robbie Dale.

Οι οπαδοί της ομάδας ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να βρουν το ποσό των £5,000 για να μπορέσει να γίνει πράξη και να βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο του γηπέδου της ομάδας Croft Park στην Plessey Road.

Ο Robbie Dale αποσύρθηκε τον Οκτώβριο του 2020 μετά από 15 χρόνια και 690 εμφανίσεις και 212 γκολ!

Οι οπαδοί των Blyth Spartans με με επικεφαλής τον Simon Needham και τη βοήθεια του συλλόγου συγκέντρωσαν το ποσό για την τοιχογραφία.

Ο διάσημος καλλιτέχνης Frank Styles άρχισε να εργάζεται πάνω στην τοιχογραφία, στο πλάι του Gino’s Fish Bar, στο τέλος του περασμένου μήνα, και αυτή την εβδομάδα ολοκλήρωσε το έργο.

Ο Frank Styles

Το έργο τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των οπαδών της ομάδας και όχι μόνο, το ίδιο γίνετε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκετοί σταματάνε για να φωτογραφίσουν την τοιχογραφία.


Ο ιδιοκτήτης του Gino’s Shad Saleem και ο φωτογράφος Kris Hodgetts όπου και χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του.

Ο Simon Νeedham μιλώντας στον David Sedgwick και την News Post Leader δήλωσε:

“Η ιδέα για την τοιχογραφία γεννήθηκε όταν είδα το έργο του Frank γύρω από την Βορειοανατολική Αγγλία, όπως και όταν συμμετείχαν οπαδοί των Blyth Spartans για την τοιχογραφία του ποδοσφαιριστή Patrick O’Connell στο Μπέλφαστ.

Σκεφτήκαμε ότι μια τοιχογραφία θα ήταν το κατάλληλο και μόνιμο διαρκές αφιέρωμα στον Robbie για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και βεβαια αφήνει και κάτι σημαντικό στο Blyth.

Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τον Shad Saleem, τον ιδιοκτήτη του Fish Bar του Gino για τη δωρεά του”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: