Η FC United of Manchester θα συμμετάσχει στην πρώτη Ευρωπαϊκή διοργάνωση ημιεπαγγελματικών ομάδων!

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου έγινε ο τελικός του Northumberland Minor Cup, νικητής στο Whitley Park του Whitley Bay, ήταν η Newcastle Independent που επιβλήθηκε της Blyth Rangers με 4-0.

H Kings Langley μέσω αιτήματος της μεταφέρθηκε από την Southern League Premier Division Central στην Premier Division South.

Αυτό σημαίνει ότι η Premier Division South θα έχει 22 συλλόγους και η Premier Division Central 21.

Η έφεση της Tooting Bec για να αλλάξει κατηγορία ήταν αρνητική. Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει στην Southern Counties East Division 1, αντί στην Combined Counties Football League Division 1 που ήθελε να αγωνιστεί.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της των Πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λονδίνου επί της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, βρήκε νικήτρια την πρώτη με 5-1. 

Ο αγώνας διοργανώθηκε για να μαζευτούν χρήματα για να βοηθήσουν τα πληρώματα και τις οικογένειες του προσωπικού και των δύο υπηρεσιών, τα συνολικά χρήματα που μαζευτήκαν ήταν 70,000 λίρες.

Τέλος, η FC United of Manchester θα συμμετάσχει στην πρώτη Ευρωπαϊκή διοργάνωση ημιεπαγγελματικών ομάδων το Fenix Trophy. 

Έκτος από την FC United συμμετέχουν οι Brera Calcio και AS Lodigiani 1972 από την Ιταλία, AFC DWS από την Ολλανδία, HFC Falke e.V. από την Γερμανία, AKS Zly από την Πολωνία, Prague Raptors από την Τσεχία και η Ισπανική Cuenca-Mestallistes 1925.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: