“Είδαμε UFO”: Ο Κρις Σμόλινγκ κι η γυναίκα του είναι βέβαιοι πως είδαν ιπτάμενο δίσκο!

Ο Άγγλος αμυντικός της Ρόμα και η σύζυγός του με ανάρτησή τους στα social media ανέφεραν πως είδαν UFO στην Τζαμάικα την Κυριακή το βράδυ.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της σε ένα Insta story, η Σαμ Κουκ, σύζυγος του Κρις Σμόλινγκ της Ρόμα, διαβεβαίωσε τους ακόλουθούς της πως την Κυριακή το βράδυ στην Τζαμάικα είδαν UFO.

H Κουκ διαβεβαίωσε τους ακόλουθούς της ότι «δεν έχω πάρει μαγικά μανιτάρια ή κάτι τέτοιο», καθώς είναι σε διακοπές στο νησί της Καραϊβικής με τον σύζυγό της και το παιδί τους.

Σύμφωνα με την 35χρονη, ο ιπτάμενος δίσκος «πέταξε χαμηλά από πάνω μας, γύρισε και εκτοξεύτηκε πάλι ψηλά στον ουρανό, όπου έμεινε εκεί για μια ώρα, ίσως και περισσότερο».

Η ίδια εξήγησε πως επειδή ήταν πολύ μικρός ο δίσκος δεν μπορούσε να το τραβήξει βίντεο, «αν και ο Κρις το έβλεπε να στριφογυρίζει με φώτα να αναβοσβήνουν γύρω του».

Σε ανάρτηση λίγο μετά, η Κουκ διαβεβαίωσε και πάλι τους ακόλουθους της πως ήταν «100 δισεκατομμύρια τοις εκατό σίγουρη» πως δεν ήταν drone.

«Ήταν κάτι ασχημάτιστο σε μορφή, καμία σχέση με drone. Τρελό το ξέρω! Επίσης, δεν ήταν αεροπλάνο ή κάτι τέτοιο, αυτά κάνουν θόρυβο. Χώρια ότι δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό, μάλλον οι πιο πολλοί followers θα νομίσουν πως είμαι τρελή» κατέληξε.

Πηγή: Πρακτορείο Σπούτνικ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: