Η Whyteleafe FC αποσύρεται από την Isthmian League

Η Wallsend BC Women κατέκτησε το Northumberland Football League Cup επικρατώντας με 2-0 επί της Forest Hall. H Wallsend σκόραρε και τα δυο της γκολ στο δεύτερο μέρος.

Παίχτης του μήνα για την National League βγήκε ο παίχτης της Hartlepool United, Nicky Featherstone. 

Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή που κέρδισε και 200£.

Η Whyteleafe FC ανακοίνωσε ότι στην νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται στην Isthmian League. 

Η ομάδα έβγαλε μια ανακοίνωση ότι αποσύρεται από την Isthmian South Central League λόγο της απομάκρυνσης της ομάδας από την ιστορική της έδρα εδώ και 60 χρόνια το Church Road.

Η έδρα της ομάδας αγοράστηκε πέρσι από την η εταιρεία ακινήτων Irama που έχει έδρα την Σιγκαπούρη. 

Η ομάδα όταν ξεκίνησε νέες συζήτησης οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να διαπραγματευτούν μια νέα συμφωνία μίσθωσης για την νέα σεζόν.

Παρά τις πολυάριθμες προσπάθειες των διαχειριστών, της τρέχουσας επιτροπής διαχείρισης της ομάδας και μιας ανεξάρτητης επιτροπής από τους οπαδούς οι συζήτησης έπεσαν στο κενό όταν η εταιρία ενεργοποίησε μια ρήτρα διακοπής για να τερματίσει τη μίσθωση του συλλόγου στις 31 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Η αποχώρησή της ομάδας από την κατηγορία είναι καταστροφική για τον σύλλογο και την πόλη, η κίνηση της εταιρίας δείχνει το ψυχρό πρόσωπο των εταιριών που δεν έχουν καμία επαφή με την ομάδα και σκέφτονται παρά μόνο το κέρδος.

Ας ελπίσουμε ότι ο Σύλλογος θα βρει σύντομα τον δρόμο του.

Τέλος, γίνονται κάποια σχέδια έκτακτης ανάγκης για τα επίπεδα 1-6 της Non League.

Η Isthmian League ανέβασε μια δήλωση.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την δήλωση εδώ: https://www.isthmian.co.uk/agm-statement-regarding-an-alternative-competition-66269?external_domain=www.isthmian.co.uk&external_domain=www.isthmian.co.uk

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: