Οι Jersey Bulls επιβεβαίωσαν ότι το VBET Cup μεταφέρθηκε για το 2022.

Η Jersey Bulls ανακοίνωσαν ότι το VBET Cup αναβάλλεται για το 2022 λόγο της έξαρσης των κρουσμάτων COVID από το στέλεχος Δέλτα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ομάδας:

«Όπως αναμφίβολα θα γνωρίζετε, έχουν αυξηθεί τα επίπεδα COVID και το νέο στέλεχος του ιού έχει καθυστερήσει τη χαλάρωση των περιορισμών σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία. 

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι η Jersey Bulls αναγκάστηκαν να πάρουν την απόφαση να αναβάλουν το VBET Cup για τις 16 & 17 Ιουλίου του 2022.

Με λύπη και απογοήτευση όλοι οι σύλλογοι κατανοούν την ανάγκη να συνεχίσουν να προστατεύουν τις ζωές και να σέβονται εκ νέου τις κυβερνητικές οδηγίες.

Θέλουμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τους οπαδούς όλων των ομάδων ότι τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το VBET Cup φέτος θα διατεθούν αυτόματα για το επόμενο έτος. 

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, επικοινωνήστε με τον σύλλογο σας ή το email της ομάδας info@bulls.je και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μπουλς, Ίαν Χόρσγουελ, σχολίασε: «Είμαστε απίστευτα απογοητευμένοι που δεν θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε το VBET Cup. 

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα θετικά νέα στο ότι έχουμε επιβεβαιώσει μια ημερομηνία για το επόμενο έτος και ελπίζουμε ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και καλύτερη! 

Ευχαριστούμε τους συλλόγους για το ενδιαφέρον, τη συνεργασία και τη στήριξή τους και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε το συντομότερο δυνατό.»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: