Η Gateshead υπέγραψε τον Cedwyn Scott!

Ο παλαίμαχος πλέον επιθετικός Graeme Armstrong στήριξε τον παλιό του συμπαίχτη, αλλά και την παλιά του ομάδα για να μετακινηθεί ο Cedwyn Scott εκεί.

O Graeme ήταν δίδυμο με τον Cedwyn από το κοινό τους πέρασμα στην Hebburn Town, το παραγωγικό από γκολ αυτό διάστημα έδωσε το εισιτήριο ο Cedwyn να μετακινηθεί στην Carlisle United.

O 22χρονος επιθετικός, δεν μπόρεσε όμως να μπει στην βασική ενδεκάδα στο 6μηνο πέρασμα του στο Brunton Park παρά το γεγονός ότι εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του.

Αποχώρησε από την ομάδα στο τέλος της περασμένης σεζόν και η Gateshead έδωσε μια μάχη για να μπορέσει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και να την βοηθήσει στην National League North.

O Graeme ξέρει τι χρειάζεται για να πετύχει στο International Stadium, αφού βοήθησε την ομάδα σε διαδοχικές ανόδους έως την National League North.

O πρώην επιθετικός κρέμασε τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, αφού βοήθησε την Hebburn Town στην άνοδο (Northern Premiere League Division One) και την κατάκτηση του FA Vase.

Μιλώντας στον Mark Carruthers και την The Shields Gazette, o Graeme ανέφερε:

«Ο Cedwyn ήταν μια σημαντική βοήθεια για την Hebburn, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία όταν ήρθε στην ομάδα.

Ξέρει να κινηθεί στους χώρους, είναι γρήγορος και αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι ένας επιθετικός στο επίπεδο της National League North.

Μπορεί να ξεφύγει από τους αμυντικούς, είναι δεινός σκόρερ και μπορεί να σκοράρει είτε με τακουνάκι από τα 2 μέτρα, είτε με σουτ από τα 30.

Ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και είναι πρόθυμος να μάθει και άλλο, θα κατεβάσει το κεφάλι και θα εργαστεί σκληρά για τον Σύλλογο.

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην Gateshead, αυτό είναι καλό γιατί κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται κάτι τέτοιο.»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: