Η Konami απολογήθηκε για τα άσχημα γραφικά στο eFootball και υπόσχεται διορθώσεις.

Η Konami βγήκε και ζήτησε συγγνώμη για την ποιότητα του eFootball 2022.

Οι προγραμματιστές απολογήθηκαν προς τους παίχτες μετά και αυτό που αντίκρισαν στην ανανεωμένη έκδοση του Pro Evolution Soccer.

Από τότε που κυκλοφόρησε και μέχρι σήμερα, οι παίκτες μοιράζονται την απογοήτευση τους για τα κακά γραφικά και τις δυσλειτουργίες, δημοσιεύοντας τα στα κοινωνικά μέσα.

Σε ορισμένες εικόνες, οι παίκτες φαίνονται να χάνουν το κεφάλι τους και τα άκρα τους να είναι αλλοιωμένα, ενώ τα πρόσωπα των οπαδών μοιάζουν με κάτι από το The Walking Dead.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο περίεργα παρακάτω:

Featured Image Credit: Konami
Featured Image Credit: Konami
Featured Image Credit: Konami
Featured Image Credit: Konami
Featured Image Credit: Konami
Featured Image Credit: Konami

Η εταιρεία ανάρτησε μια επίσημη συγγνώμη, υποσχόμενη ότι τo παιχνίδι θα βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Η δήλωση, η οποία κοινοποιήθηκε στο Twitter, έγραφε: 

«Μετά την κυκλοφορία του eFootball 2022, έχουμε λάβει πολλά σχόλια και αιτήματα σχετικά με την ισορροπία του παιχνιδιού που περιλαμβάνει την ταχύτητα της πάσας και τη λειτουργία της άμυνας», αναφέρει η δήλωση. «Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξαν αναφορές για προβλήματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες με cut-scenes, εκφράσεις του προσώπου, κινήσεις παικτών και συμπεριφορά της μπάλας. Λυπούμαστε πολύ για τα προβλήματα και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους ότι θα λάβουμε σοβαρά υπόψη όλες τις ανησυχίες και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την τρέχουσα κατάσταση».

Η δήλωση συνεχίζει εξηγώντας ότι οι φαν θα πρέπει να περιμένουν να δουν συνεπείς ενημερώσεις που θα ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και ότι η ομάδα ανάπτυξης θα στείλει ερωτηματολόγια στους χρήστες της προκειμένου να συγκεντρώσει περαιτέρω σχόλια. «Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες και ανυπομονούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας στο eFootball 2022», καταλήγει η δήλωση.

Η ανακοίνωση της Konami

Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουν να βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: