Ο Eddie Howe είναι ο νέος προπονητής στην Newcastle

O 43 χρόνος Eddie Howe, είναι ο πρώτος προπονητής της οικονομικά αναγεννημένης Newcastle United.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου υπέγραψε το συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

O πρώην παίχτης και προπονητής της AFC Bournemouth δέχτηκε να αναλάβει της «Καρακάξες» περνώντας την θέση του Steve Bruce.

O Eddie Howe, ως παίχτης των «Cherries» αγωνίστηκε σε πάνω από 250 παιχνίδια, ενώ έκατσε στον πάγκο της ομάδας πάνω από 400 αγώνες.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή να γίνω προπονητής ενός συλλόγου με την ιστορία της Newcastle United. Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για μένα και την οικογένεια μου.

Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία, αλλά υπάρχει επίσης πολλή δουλειά μπροστά μας και ανυπομονώ να πάω στο προπονητικό κέντρο για να αρχίσω να δουλεύω με τους παίκτες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του συλλόγου για αυτήν την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τους οπαδούς για το απίστευτο καλωσόρισμα που μου έχουν ήδη κάνει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί.»

Η συνιδιοκτήτρια της Newcastle United, Amanda Staveley, δήλωσε: 

«Μας εντυπωσίασε απίστευτα ο Eddie μέσα από μια αυστηρή διαδικασία πρόσληψης.

 Όπως και τα προφανή επιτεύγματά του με την AFC Bournemouth, είναι ένας παθιασμένος και δυναμικός προπονητής που έχει ξεκάθαρες ιδέες για την άνοδο αυτής της ομάδας και του συλλόγου.

Είναι ο κατάλληλος προπονητής για αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε εδώ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Eddie και το επιτελείο του στο St. James’ Park και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του.»

Φωτό: Newcastle United.
Φωτό: Newcastle United.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: