Αποχώρησε από τους Blyth Spartans o Michael Nelson

Ο πρώην παίχτης της Hartlepool United, Michael Nelson αποχώρησε από τον πάγκο των Blyth Spartans (ομάδα της National League North), η απόφαση ήταν κοινή συναινέσει.

Ο Michael Nelson ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Lee Clark τον Μάρτιο του 2020. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Croft Park, είχε να αντιμετωπίσει αρκετές δύσκολες στιγμές καθώς ο σύλλογος πάλευε με την πανδημία του Covid-19.

Η περσινή σεζόν ακυρώθηκε στα μισά περίπου, λόγο της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19 και η ομάδα γλύτωσε τον υποβιβασμό.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι στην ομάδα αγωνίζοταν και 2 Έλληνες παίχτες, ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας και ο Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος.

Φέτος, με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 9 βαθμούς σε 13 αγώνες (2Ν-3Ι-8Η) η ομάδα και ο Michael Nelson αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Η ομάδα ανέβασε την παρακάτω δήλωση μετά την αποχώρηση του:

“Blyth Spartans AFC has today parted company with manager Michael Nelson through mutual consent.

Michael departs having first joined the club in March 2020.

During his time at Croft Park, Michael worked tirelessly during difficult times as the club battled through the Covid-19 pandemic.

A busy summer of recruitment provided a lot of optimism but after a series of disappointing performances over several weeks, the club can announce Michael’s departure.

The club will be looking to appoint a new person to the position as soon as possible.

The club would like to place on record its gratitude to Michael and wish him well for the future.”

Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει το βιογραφικό του στο email generalmanager@blythspartans.com

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: