Γνωστά προβλήματα στην Ελληνική data base του FM22

To γνωστό και έγκυρο site fmgreece.gr εντόπισε διάφορα λάθη που υπάρχουν στο καινούργιο Football Manager 22.

Τα λάθη αυτά είναι κάποια μικρά προβλήματα στην Ελληνική βάση δεδομένων.

Προβλήματα σχετιζόμενα με κανόνες στην ελληνική βάση δεδομένων

  • Οι παίκτες των Α ομάδων δεν είναι διαθέσιμοι για τις Β ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρά μόνο σε περιόδους δήλωσης ρόστερ.
  • Οι ομάδες της Super League 1 δεν μπορούν να δανείσουν πάνω από 2 παίκτες σε ομάδες της Super League 2. Αυτός ο κανόνας θα έπρεπε να ισχύει μόνο για τις ομάδες της Super League 1 που διαθέτουν Β ομάδες. Δηλαδή για τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.
  • Οι ομάδες της Super League 2 μπορούν να δηλώσουν μέχρι 5 ξένους παίκτες στο ρόστερ τους (αντί για 4 που ισχύει στην πραγματικότητα).

Τα παραπάνω θέματα έχουν αναφερθεί στην SI και αναμένουμε να διορθωθούν σε κάποιο από τα επόμενα updates.

Παραλείψεις στην ελληνική βάση δεδομένων

  • Δεν έχει δηλωθεί η δεύτερη υπηκοότητα σε κάποιους παίκτες του Άρη και του Βόλου.
  • Δεν συμπεριλαμβάνονται στη Super League 2 η Ζάκυνθος και η Καβάλα. Οι δύο αυτές ομάδες δικαιώθηκαν μόλις πρόσφατα από το διαιτητικό δικαστήριο και απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2.

Τα παραπάνω θέματα δεν γνωρίζουμε ακόμα να θα διορθωθούν νωρίτερα από το χειμερινό update που συνήθως κυκλοφορεί στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πρόβλημα στον Editor

Αυτό ίσως να μη σχετίζεται άμεσα με την ελληνική βάση δεδομένων, αλλά λόγω ενός bug που υπάρχει στον editor, είναι αδύνατον να δημιουργήσουμε το αρχείο ενεργοποίησης χαμηλότερων κατηγοριών.

Το συγκεκριμένο bug έχει αναφερθεί και αναμένουμε να διορθωθεί για να ξεκινήσουμε τη δημιουργία του δημοφιλούς αρχείου μας.

Η ομάδα του fmgreece παρακαλεί όσους εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα/παράλειψη στην ελληνική βάση δεδομένων να το αναφέρουν στα forums που υπαρχει στην σελίδα τους προκειμένου να διορθωθεί.

Πηγή: fmgreece.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: