Ο Τάσος Μητρόπουλος θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του

“Αποφάσισα για πρώτη φορά στη ζωή μου να πω μέσα σε ένα βιβλίο όσα ποτέ δεν είπα. Δεν συνήθιζα να δίνω συνεντεύξεις, όχι γιατί σνόμπαρα τους δημοσιογράφους, κάθε άλλο, σεβόμουν τη δουλειά τους, απλά δεν το θεωρούσα μέρος της δικής μου δουλειάς. Η δουλειά μου ήταν να παίζω ποδόσφαιρο, να προπονούμαι, να κάνω καλή διατροφή, να κάνω φυσιοθεραπείες, να προπονούμαι διπλά κάποιες περιόδους και να ξεκουράζομαι πολύ καλά έτσι ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, μέχρι εκεί”.
Δήλωσε ο Τάσος Μητρόπουλος αποκλειστικά στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Political». 

“Στην αθλητική μου αυτοβιογραφία, οι αποκαλύψεις και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, όμως δίχως μικρότητες και απωθημένα, γιατί όταν έφυγα, έφυγα γεμάτος μέχρι και την τελευταία στιγμή μου”. Και συνέχισε:

“Για αυτό και θα παρακαλέσω όλο τον κόσμο να είναι ενωτικός και να μη σταθεί σε ομάδες, σε χρώματα και σε κόμματα. Κι όπως συνηθίζω να λέω, γεννήθηκα αγωνιστής, και τα παπούτσια θα τα κρεμάσω όταν το αποφασίσει ο Θεός”.

Ο Τάσος Μητρόπουλος και η σύζηγος του Νένα Χρονοπούλου.

Η ιδέα να γράψει την αυτοβιογραφία του γεννήθηκε πέρυσι έπειτα από πρόταση φίλου του.

“Δεν προχώρησα μαζί του, γιατί μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνω μεν το βιβλίο, αλλά όχι για να το εκμεταλλευτεί ένας εκδοτικός οίκος. Επιθυμούσα τα έσοδα να ενισχύουν έναν καλό σκοπό”, αποκάλυψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 

Ο ίδιος γονιός παιδιού ΑμεΑ, επιθμεί όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις να δοθούν για ενίσχυση των δράσεων του Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ «4amea», ένα δίκτυο για παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που δημιούργησε από κοινού με την συζηγό του Νένα Χρονοπούλου. 

“Κάνουμε μια μεγάλη εκστρατεία, είναι ένα έργο ζωής προκειμένου να υπάρξει μέλλον όταν θα ορφανέψουν και αιφνίδια θα βρεθούν μόνα τους στην κοινωνία. Όπως ο Χρήστος μου.Όταν δημιουργήσαμε το “4amea” δεν σκεφτήκαμε πού θα βρούμε τους οικονομικούς πόρους για να κάνουμε το όνειρο χιλιάδων ανθρώπων με αναπηρία, αλλά και των γονέων αυ- τών, πραγματικότητα. Επειδή δεν έχω μάθει να στηρίζομαι στις πλάτες άλλων, είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν τα χρήματα, γιατί ο σκοπός είναι ιερός, και ο κόσμος θα στηρίξει και το βιβλίο και τον αγώνα μας”. 

Ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook είχε ανεβάσει στης 2 Δεκεμβρίου:

Πηγή: Political

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: