Παραιτείται ο Μάσιμο Φερέρο

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο θα υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της Σαμπντόρια, μετά τη σύλληψή του τη Δευτέρα 06/12, μετά από έρευνα γύρω από αδικήματα φερόμενης εικονικής πτώχευσης με την οποία συνδέεται ο 70χρονος, όπως ανακοίνωσε το κλαμπ της Serie A.

Ο ίδιος ο Σύλλογος ανέφερε:

“Με μεγάλη έκπληξη μάθαμε για την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης κατά του Μάσιμο Φερέρο σήμερα (06/12). Ήταν ένα αίτημα της Εισαγγελίας της Δημοκρατίας της Πάολα για πτώχευση που σχετίζεται με γεγονότα πριν από πολλά χρόνια. Αυτά τα γεγονότα είναι εντελώς ανεξάρτητα τόσο με τη διαχείριση όσο και με την ιδιοκτησία της Σαμπντόρια.

Ωστόσο, για να προστατεύσει τα συμφέροντα των άλλων δραστηριοτήτων του και, συγκεκριμένα, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε εικασία σχετικά με τη Σαμπντόρια και τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο Φερέρο σκοπεύει να επισημοποιήσει την άμεση παραίτησή του.”

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο Φερέρο, επιχειρηματίας και κινηματογραφικός παραγωγός, συνελήφθη στο Μιλάνο και οδηγήθηκε στη φυλακή του Σαν Βιτόρε.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: