Ποια προβλήματα διορθώνονται στην Ελληνική data base με το νέο update 22.2

Όπως σωστά είχε αναφέρει το FM Greece υπήρχαν κάποια προβλήματα που εντοπίστηκαν στην πρώτη έκδοση του FM2022 και αφορούσαν τα ελληνικά πρωταθλήματα. Ας δούμε ποια από αυτά διορθώθηκαν με την κυκλοφορία του πρώτου μεγάλου update για το FM2022:

Προβλήματα σχετιζόμενα με κανόνες στην ελληνική βάση δεδομένων

Οι παίκτες των Α ομάδων δεν είναι διαθέσιμοι για τις Β ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρά μόνο σε περιόδους δήλωσης ρόστερ.
Δεν έχει διορθωθεί.

Οι ομάδες της Super League 1 δεν μπορούν να δανείσουν πάνω από 2 παίκτες σε ομάδες της Super League 2. Αυτός ο κανόνας θα έπρεπε να ισχύει μόνο για τις ομάδες της Super League 1 που διαθέτουν Β ομάδες. Δηλαδή για τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.
Δεν έχει διορθωθεί.

Οι ομάδες της Super League 2 μπορούν να δηλώσουν μέχρι 5 ξένους παίκτες στο ρόστερ τους (αντί για 4 που ισχύει στην πραγματικότητα).
Διορθώθηκε. Οι ομάδες της SL2 μπορούν πλέον να δηλώσουν μόνο μέχρι 4 ξένους παίκτες στο ρόστερ τους.

Παραλείψεις στην ελληνική βάση δεδομένων

Δεν έχει δηλωθεί η δεύτερη υπηκοότητα σε κάποιους παίκτες του Άρη και του Βόλου.
Έχουν προστεθεί πλέον οι δεύτερες εθνικότητες σε Dênis, Mateo García (Άρης), Julián Bartolo, Boris Kleyman (Βόλος).

Δεν συμπεριλαμβάνονται στη Super League 2 η Ζάκυνθος και η Καβάλα. Οι δύο αυτές ομάδες δικαιώθηκαν μόλις πρόσφατα από το διαιτητικό δικαστήριο και απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2.
Οι προσθήκες των 2 ομάδων θα γίνει σε μελλοντικό update, εφόσον οριστικοποιηθεί στο 100% η συμμετοχή τους.

Πρόβλημα στον Editor

Το bug στον editor που σχετιζόταν με την προσθήκη των χαμηλότερων κατηγοριών στην Ελλάδα φαίνεται πως έχει διορθωθεί, οπότε ξεκινάμε σιγά σιγά τη δημιουγία του δημοφιλούς μας αρχείου που ενεργοποιεί τη Γ’ Εθνική και τις κατά τόπους ΕΠΣ.

Σε περίπτωση που έχετε εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα/παράλειψη στην Eλληνική βάση δεδομένων παρακαλούμε να το αναφέρετε στo φόρουμ του FM Greece προκειμένου να διορθωθεί.

Πηγή: FM Greece

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: