Αρχεία Ενεργοποίησης Γ’ Εθνικής & Ερασιτεχνικών Κατηγοριών

Για ακόμα μια χρονιά το fmgreece.gr δημιούργησε για εσάς το αρχείο ενεργοποίησης της ελληνικής Football League & Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (Γ’ Εθνική – ΕΠΣ). Αυτή τη φορά ο επί χρόνια δημιουργός Γιάννης (AOX-4-) παραχώρησε τη θέση του στον Άκη (elmagico). Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα δύο παιδιά! Κατεβάστε το αρχείο και οδηγήστε την ομάδα της γειτονιάς σας από τα αλώνια στα σαλόνια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον elmagico (Άκη) για την εκπληκτική του δουλειά καθώς και σε όλα τα παιδιά από την ομάδα έρευνας που προετοιμάζουν τη βάση δεδομένων ώστε αυτό το αρχείο να έχει ιδιαίτερη αξία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτρη (Diego1960).

Εγκαθιστώντας το αρχείο ενεργοποίησης Γ’ Εθνικής & Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων σας δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσετε στο FM2022 τη Γ’ Εθνική, καθώς και τις Α’ και Β’ Κατηγορίες από τις Τοπικές ΕΠΣ.

Γνωστά Προβλήματα – Παραδοχές:

  • Δεν διατηρούνται όλες οι αλλαγές στη δομή (αναδιάρθρωση) και στους κανόνες των ελληνικών διοργανώσεων που θα ισχύσουν στην πραγματικότητα από τη σεζόν 2022-23 και μετά.
  • Δεν έχει περαστεί με ακρίβεια το σύστημα προβιβασμού των ομάδων από τη Γ’ Εθνική στη SL2. Στην πραγματικότητα γίνεται μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου μεταξύ των 7 πρωταθλητών των ομίλων και προβιβάζονται 4 ομάδες στην ανώτερη κατηγορία. Στο patch γίνεται μίνι κύπελλο με διπλούς αγώνες μεταξύ των πρωταθλητών και δευτεραθλητών των ομίλων για να προβιβαστούν 8 ομάδες, όσες πέφτουν δηλαδή από τη SL2 (αφού δεν πραγματοποιείται η αναδιάρθρωση).
  • Δεν έχει περαστεί ο κανόνας των minimum 5 U21 Ελλήνων ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2001 στην αποστολή αγώνα Γ’ Εθνικής. Αντ’ αυτού, έχει περαστεί κανόνας που απαιτεί minimum 5 U21 ποδοσφαιριστές γενικά στην αποστολή.
  • Δεν έχει περαστεί με ακρίβεια το σύστημα προβιβασμού από τα τοπικά στη Γ’ Εθνική. Θα υπάρχουν μπαράζ ανόδου μεταξύ όλων των 2 πρώτων βαθμολογικά ομάδων από κάθε Α’ ΕΠΣ με τη μορφή κυπέλλου για να προβιβαστούν τελικά 33 ομάδες, όσες δηλαδή και αυτές που υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική στην πραγματικότητα φέτος.
  • Οι όμιλοι στις Α’ ΕΠΣ θα είναι είτε δύο, είτε ένας ενιαίος, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιες με τρεις (Αχαΐας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Πειραιώς) και τέσσερις (Αθηνών). Γενικώς, οι όμιλοι στα τοπικά δε θα περιλαμβάνουν τις ομάδες όπως έχουν χωριστεί στην πραγματικότητα, αλλά με τυχαίο διαχωρισμό. Επίσης, λόγω της ύπαρξης ομίλων, δε διατηρούνται ιστορικά πρωταθλητών στις συγκεκριμένες κατηγορίες.
  • Τα συστήματα διεξαγωγής και οι κανόνες στα τοπικά πρωταθλήματα δεν έχουν περαστεί ακριβώς αλλά κατά το όσο δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
  • Τα συστήματα διεξαγωγής και οι κανόνες στα τοπικά κύπελλα δεν έχουν περαστεί σύμφωνα με την κάθε προκήρυξη της κάθε ΕΠΣ ξεχωριστά, αλλά βάσει ενός γενικού μοντέλου γύρων με μονούς νοκ άουτ αγώνες έως τον τελικό (με εξαίρεση τους ημιτελικούς που είναι διπλοί).
  • Οι μεταγραφικές περίοδοι των ερασιτεχνικών σωματείων (Γ’ Εθνική και τοπικά) φέτος είναι από 02/08 έως και 01/11 για τις θερινές μεταγραφές και επανεγγραφές, 01/01 έως και 31/01 για τις χειμερινές μεταγραφές και 01/01 έως και 28/02 για τις χειμερινές επανεγγραφές. Η διαφορά στο patch θα είναι ότι οι θερινές θα ξεκινάνε (την πρώτη και για όλες τις επόμενες χρονιές) από 01/07 και οι χειμερινές μεταγραφές θα πραγματοποιούνται έως και 28/02 (μαζί με τις επανεγγραφές).
  • Δεν έχει περαστεί ο κανόνας της μίας έξτρα (6ης) αλλαγής που επιτρέπεται να πραγματοποιήσουν οι ομάδες στους αγώνες που οδηγούνται στην παράταση (για τη φετινή χρονιά). Ο κανόνας αυτός έχει περαστεί σωστά για τη Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά θα ισχύει και για όλες τις επόμενες σεζόν σε αυτές τις διοργανώσεις.

Μπείτε στην σελίδα του fmgreece.gr και κατεβάστε το αρχείο!

Πηγή: fmgreece.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: