Με κρούσματα ξεκίνησε η χρονιά για την Super League

Με κρούσματα ξεκίνησε η χρονιά για την Super League, συγκεκριμένα ο Απόλλων Σμύρνης βρήκε νέα κρούσματα στις τάξεις του και συγκεκριμένα ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

“Νέα κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν στην ομάδα μας. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προπονητικού τιμ”.

Επίσης, πέντε κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε και ο  Αστέρα Τρίπολης χωρίς πάντως να βγάλει κάποια ανακοίνωση, αλλά και ο Ατρόμητος Αθηνών ανακοίνωσε πέντε κρούσματα.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Μετά το σημερινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές μας επιστρέφουν από αύριο στις προπονήσεις και πριν από την έναρξη του προγράμματος θα υποβληθούν άπαντες σε νέο μοριακό έλεγχο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα πριν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία του ιού εντός του αγωνιστικού τμήματος”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: