Η Clapton CFC προσπαθεί να ολοκληρώσει την ανακατασκευή του γηπέδου της

H Clapton CFC αποφάσισε να μισθώσει έναν εξωτερικό χώρο για τα προσωρινά της αποδυτήρια για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Old Spotted Dog.

To γήπεδο της, είναι το παλαιότερο στο Λονδίνο και μετά την εξαγορά του από την ομάδα και σχεδόν 2 ετών έργα συντήρησης είναι κατα ένα μεγάλο ποσοστό έτοιμο.

Όμως τα προβλήματα στο clubhouse και η αναγκαστική κατασκευή από τον μηδέν των αποδυτηρίων έχει καθυστέρηση αρκετά την ομάδα στην επιστροφή της στο γήπεδο.

Πηγή: Clapton CFC
Πηγή: Clapton CFC

Τα μέλη της ομάδας μετά και την Γενική Συνέλευση που έγινε αρχές Δεκεμβρίου, αποφάσισαν να μισθώσουν έναν εξωτερικό χώρο για να μπορέσουν να συντομεύσουν την επιστροφή τους στο Old Spotted Dog.

Με τον τρόπο αυτό ελπίζουν να τους επιτραπεί να δώσουν και μερικά φιλικά παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Μετά την ομόφωνη απόφαση που έγινε από τα μέλη μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις αρχές Δεκεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε σε συμφωνία με την Insolvency Service για ένα μίσθωμα διάρκειας ενός έτους για την αποθήκη δίπλα στο Old Spotted Dog Ground στο Forest Gate.

Όπως εξηγήθηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, αυτό θα βοηθήσει την ασφαλείς επιστροφή της ομάδας στην φυσική του θέση.

Προς το παρών, προτεραιότητα μας είναι να μην γίνει ακόμη ένα εργαστήριο (ή κάτι άλλο) και να μας επιτραπεί να δώσουμε κάποια φιλικά ενώ περιμένουμε την ολοκλήρωση των νέων αποδυτηρίων μας”.

H μακέτα των αποδυτηρίων. Photo: Max Creasy. Πηγή: Clapton CFC

Να αναφέρω ότι η όλη διαδικασία της ανακατασκευής του γηπέδου και των περιφερειακών χώρων του γίνεται από τα μέλη της ομάδας και εθελοντές και το όλο πρότζεκτ βασίζεται μέσα από δωρεές.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ολοκληρώσει τα νέα της αποδυτήρια με μια δωρεά στο παρακάτω σύνδεσμο. 

https://chuffed.org/project/osd-changing-rooms-appeal

Πηγή: Clapton CFC
Πηγή: Clapton CFC

Τέλος, σύντομα θα υπάρξει αφιέρωμα για το παλαιότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Λονδίνο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: